Cum prefera barbatii sa-si amenajeze locuintele

Cand vine vorba despre amenajari interioare, gusturile barbatilor difera foarte mult de modul in care femeile isi imagineaza casa ideala. Barbatii prefera o locuinta in care sa fie prezente confortul, tehnica, gadgeturile la moda si electrocasnicele moderne, astfel incat simpla pregatire a unei cine sa fie posibila doar prin apasarea unor butoare, iar curatenia in bucatarie sa fie de preferat robotizata.

Casa ideala in viziunea barbatilor ttrebuie sa fie dotata cu electronice si electrocasnice de ultima generatie, cu cat mai multe functii, care sa usureze la maximum munca. Spre exemplu, in bucutarie, barbatii ar prefera un frigider cu compartimente speciale pentru bautura, cu dispozitiv pentru cuburi de gheata. In plus, acestia ar aprecia si un esspresor incorporat, unde sa poata seta temperatura bauturilor si care sa poata fi programat, astfel incat, dimineata devreme sa gaseasca cafeaua calda.

In casa, barbatii vor diverse obiecte electronice, pe care le percep ca fiind gadgeturi, iar utilizarea lor este un joc pentru oameni mari. Astfel, in sufragerie, barbatii apreciaza sistemele home theatre, televizor LCD cu ecran mare si un proiector de ultima generatie. Nu trebuie sa lipseasca consola Wii, impreuna cu o canapea confortabila, de preferabil din piele.

In dormitor, de asemenea, nu trebuie sa lipseasca televizorul, tot cu ecran mare, dar care sa poata fi conectat la calculator. De nelipsit sunt veioza si ceasul desteptator de pe noptiera, iar in ceea ce priveste alegerea patului, barbatii prefera modele clasice, din lemn masiv sau fier forjat cu saltele ortopedice.