Acoperisuri de 5 stele

In anul jubileului de 40 de ani de activitate, PLANNJA lanseaza un produs nou, revolutionar. Noutatea consta in stratul de protectie. Structura stratului de protectie din poliester, in amestec cu particule ceramice, confera o suprafata dura, mai rezistenta la impact si coroziune, cu un aspect matasos mat. in plus, confera rezistenta la zgariere, rezistenta in timp a culorilor si este produs conform cerintelor privind grija fata de mediul inconjurator. Plannja HardCoat confera tablei de otel o protectie eficienta la intemperii, vant si interactiuni mecanice. Tabla de otel acoperita cu HardCoat este total reciclabila.


Plannja HardCoat a fost testata minutios timp indelungat si in urma cu doi ani a inceput sa fie introdusa ca acoperire de protectie pe tabla plana si pe anumite profile de otel din sortimentul Plannja.

OMUL care stie

Un acoperis bun se va comporta excelent in conditii meteo nefavorabile

Acoperisul este un element de o mare importanta, care asigura protectie si durabilitate constructiei, siguranta si confort utilizatorului. Recomandarea noastra este ca, indiferent de natura materialului - tigla metalica, sindrila bituminoasa, tigla de beton sau ceramica - acesta trebuie sa se comporte excelent in conditii meteorologice nefavorabile - precipitatii, temperaturi extreme si vant.

De aceea, invelitoarea trebuie sa aiba o rezistenta ridicata la solicitarile mecanice, la inghet - dezghet, sa aiba un grad maxim de impermeabilitate. La alegerea invelitorii trebuie tinut cont de garantia oferita, precum si de durata de viata a materialului.
Trebuie sa aiba un aspect placut si sa fie compatibil cu constructia in ansamblu. Pentru a fi asigurata o protectie maxima impotriva infiltrat iilor, precum si aspectul elegant al invelitorii, montajul acesteia trebuie sa fie executat cu mare atentie si rigoare. Este foarte important de
stiut faptul ca invelitorile sunt proiectate sa functioneze ca un sistem unitar si, de aceea, trebuie montate impreuna cu toate accesoriile cu care sunt prevazute, pentru cresterea gradului de functionalitate si sporirea sigurantei din punct de vedere al impermeabilitatii si stabilitatii. Nu in ultimul rand trebuie tinut cont de faptul ca in ultimul timp au patruns pe piata foarte multe materiale care imita sistemele de invelitori originale si care au o calitate scazuta.

Solicitati vanzatorilor certificate de garantie, declaratii de conformitate, agremente tehnice. Speram ca sfaturile noastre sa va fie de folos in alegerea unui acoperis durabil, estetic si elegant“ declara Alin Gheorghisor, Director Comercial - SC Confort Grup SRL Slatina.

OPINII de firma

In 2007, Plannja implineste 40 de ani de existenta. Plannja AB, cu o cifra de afaceri de peste 160 de milioane de euro si cu cei 520 de angajati, face parte din concernul Swedish Steel (SSAB), lider de piata, producatorul otelului suedez. Procesul de elaborare a otelului este supravegheat in fabricile proprii, incepand cu extragerea minereului din mina pana la vopsirea finala.

Plannja este produca torul principal in Scandinavia al produselor metalice din tabla subtire, din aluminiu si otel, realizate pentru industria de constructii. in cadrul firmei Plannja, tabla subtire este incorporata in produse destinate industriei de constructii prin procedee de placare, laminare si presare. Gama de produse include diferite tipuri de invelitori pentru acoperisuri, profile industriale pentru pereti si acoperis, panouri sandvich pentru pereti, casete de fatada, sisteme de preluare si evacuare a apelor pluviale, precum si un sortiment complet de accesorii.

Gama de invelitori marca Plannja este foarte larga, cuprinzand tipuri diferite de acoperire, in variate culori si forme. Oferta de produse include sisteme cu sau fara izolatie, concepute pentru pante minime de pana la 3,6 grade.
Profilele Plannja pentru acoperisuri sunt concepute sa fie o solutie perfecta pentru orice constructie de tip comercial, rezident ial, industrial, administrativ, familial sau de vacanta, fie ca este
vorba despre o constructie noua sau despre o renovare.

Acum, cu ocazia celebrarii a 40 de ani de activitate, Plannja lanseaza Plannja HardCoat, un polyester amestecat cu particule ceramice, un produs original, marca inregistrata, patentat pe plan mondial. Noi lucram de peste 15 ani cu vopsele bazate pe poliesteri, deci experienta noastra in acest domeniu este deosebit de larga si, in acelasi timp, dovedita.

Cu Plannja HardCoat am ridicat vopselele poliesterice la un inalt nivel calitativ. Pe parcursul lui 2007 celelalte acoperiri existente, Metallack si Mattpolyester, se vor retrage succesiv din sortimentul de productie“ spune Nicola Bocaciu, Manager Plannja Distribution Romania.