Ultra-modernism in bucatarie

Bucataria a devenit un spatiu in care functionalitatea isi spune pe deplin cuvantul. Chiar daca fiecare obiect are locul lui, nimeni si nimic nu va impiedica sa va exprimati individualitatea in amenajare. In acest spatiu aveti atat posibilitatea sa va bucurati de performanta electrocasnicelor, cat si sa va relaxati citind o carte din biblioteca.


Acest spatiu cu aparatura sofisticata, adaptata in permanenta noilor conditii de trai constituie o gazda excelenta pentru stilul high-tech. Texturi uimitoare, culori energizante, design inovator. Aceasta este definitia bucatariei in 2010, un raport intre stil, ergonomie si abstractizare.

Pana nu de mult, bucataria era privita doar din perspectiva functionalitatii. Tendintele ultimilor ani au oferit spatiului mai multa libertate, transformand clasica bucatarie intr-o prelungire a livingului. Aceasta noua abordare a adus cu sine si noi concepte pentru mobilier, un design bazat pe impactul vizual si noi standarde de confort. Cu alte cuvinte, bucataria a capatat mai multa personalitate si a schimbat ierarhia in topul preferintelor pentru momentele de relaxare.




Acum totul pare legat de acest spatiu, locul ideal in care va puteti savura cafeaua dimineata, unde ati putea purta o conversatie cu un prieten drag sau unde ati putea incheia ziua in liniste, cu o cina alaturi de familie. a puteti savura cafeaua dimineata, unde ati putea purta o conversatie cu un prieten drag sau unde ati putea incheia ziua in liniste, cu o cina alaturi de familie.

In fond bucatariile moderne au fost concepute pentru a satisface si cele mai rafinate sau exigente gusturi. In 2010, cuvantele cheie in amenajarea bucatariei sunt curajul si originalitatea, atat in ce priveste designul mobilierului cat si al electrocasnicelor. Colectia Venus, noua lansare sub brandul Snaidero imbina armonios liniile curbe, finisajele lucioase si culorile contrastante. In plus, ingeniozitatea blaturilor curbate si spatiile de depozitare special create in ansamblul mobilierului, va poate personalize bucataria si uimi in adevaratul sens al cuvantului pe musafirii dumneavoastra.